Skinbooster


SKINBOOSTER?HVA ER SKINBOOSTER?


Skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann.

Skinboosters fra Teosyal, Restylane og Juvederm består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre.

Skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting, balansert hud og reparerer ubalansert hud. Med gjenvinning av fukt inn i huden vil den også til dels glattes ut.

Et typisk behandlingsprogram med Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Den gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.
HVORDAN VIRKER SKINBOOSTER?


Vitenskapelig bevist resultater:

Effekten av skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.


Anbefalte behandlingsområder:

■ Ansikt

■ Lepper

■ Decolletage og hals

■ Hender

■ Akne arr


Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten, skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Fra vi er passert 25 år begynner vi å tape fuktighet- vi får lekkasje pga solskader og ubalanse i huden.  Det beskyttende hudcellelaget begynner å lekke og uten fuktighet fungerer ikke cellenes evne til å produsere kollagen og elastin så godt- som gir støtte, styrke, balanse og volum i huden. Dette er også en del av den naturlige aldring av huden.

Skinbooster med hyaluronsyre vil gjenvinne fuktigheten og cellene vil igjen kunne dele seg i normal hastighet, reparere ødelagte celler og dermed tette lekkasjen i det ødelagte hudcellelaget som skal beskytte, og da utvinne mer kollagen og elastin. Huden blir strammere, sterkere, frisk og balansert, godt sirkulert og får dermed også mer volum.