Dermal filler


DERMALE FILLERE

Dermal filler (hyaluronsyre) er et volumøkende og fuktgivende stoff. Alle dagens fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann.

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, gjenopprette volum eller til å gjenopprette hudens elastisitet og fuktbalanse. 


Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner, modellere haken og korrigere poser under øynene, innhulhet under øynene og mørke ringer under øynene.

For eldre hud/ansikt med stort volumtap og grove rynker kan man faktisk foreta et helt ansiktsløft på denne måten.


Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent. Varighet i huden er fra 7-18 mnd/ lepper ca. 7-9 mnd ved første behandling, påfølgende behandlinger får oftest lengre varighet.

Effekten er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme.Fillerprodukter kan ikke skru tiden tilbake, men de kan imidlertid gjenopprette fuktbalansen og forbedre hudens struktur, gjøre den frisk og gi spenst, samt fylle ut rynker og folder, og gjenopprette ansiktsvolum og konturer.


Vi setter alltid bedøvelseskrem ved leppeforstørrelse. Dette gir en god bedøvende effekt.

Det er som regel ikke nødvendig med bedøvelse når vi behandler andre områder i ansiktet, dette fordi alle fillerne som brukes inneholder xylocain-bedøvelse.