Hudbehandling

Klinikkens hudprogrammer

Alle hudbehandlingene har ett eller flere formål. Dette kan dreie seg om kvise/avne-problemer, forbedring av linjer og rynker, tilføre fukt og økt sirkulasjon, fjerne pigmenter, styrke huden, øke produksjon av kollagen og elastinin, og generelt få en frisk og balansert hud. Klinikken bruker derfor cosmeceuticals og konsentrerte serumer som inneholder masse antioksidanter, vitaminer, mineraler, urter og konsentrert hyaluronsyre for å oppnå en' eller flere av disse formål.

Alle behandlingene starter med en god rens og avsluttes med en maskebehandling som er tilpasset formålet.

Klinikkens sykepleier vil alltid gi deg et anbefalt behandlingsregime til bruk hjemme, samt hvilke produkter du bør bruke for å oppnå en frisk og balansert hudkvalitet, samt å nå de formål du ønsker.

Husk! Det tar tid og pleie for å oppnå ditt formål og en' behandling er sjelden nok. Dvs. at antall behandlinger på klinikken avgjøres ut fra hva formålet er, da dette varierer veldig.
Visste du at de fleste har tørr og ubalansert hud?


I 25 års alderen begynner produksjon av kollagen og elastinin å avta sakte men sikkert. Jo mer dehydrert huden er jo mindre produksjon av disse stoffene som holder huden frisk, sterk og stram. Istedet får man synlige linjer og rynker, slappere hud og huden kan bli grå og gusten. Huden kompenserer ofte med utskilling av olje og talg som gir kviser, tette porer, tynn og dårlig sirkulert hud, ujevn hudtone, pigmenter og ujevn hudoverflate.

Det er flere faktorer som spiller inn selvfølgelig. Dette kan være for mye soleksponering, forurensning, stress, usunn mat, hormoner, dårlig pleie av huden  osv.

Et godt og regelmessig hudpleie-regime sammen med gode og effektive produkter vil gi deg den hudkvaliteten du ønsker.

Og det mange ikke tenker på, er at man idag kan forebygge og utsette aldringsprosessen betraktelig med enkle behandlinger og de rette produkter :)


Det er aldri for sent!


De fleste som kommer til klinikken for hudbehandlinger har ikke tatt så godt vare på huden sin, men det fantastiske er at man kan reparere hudens celler og starte prosesser som skaper cellerfornying og øke celledelingene igjen. Og det er dette behandlingene på klinikken bidrar til :)